Gasztronómia

Vendégeink körében igen népszerűek  díjnyertes ételeink. Intuitív, kézműves konyhánkban olyan egyedi ízvilágot alakítottunk ki, amellyel máshol nem találkozhatnak.

Hal és vadételek, faszénen sültek, horvát ételspecialitások – mindegyik ételünkkel egy különleges ízvilágot ismerhetnek meg. Ám ha a hagyományos ízeket részesítik előnyben, akkor sem fognak csalódni.

Saját tervezésű, fedett grillteraszunk épített grillezőből, tárcsából, kemencéből és bográcshelyből áll, melyet vendégeink minden időjárási körülmények között a saját igényeiknek megfelelően használhatnak. Ha fúj, ha süt, ha esik – itt minden falat jól esik.

Nálunk az eső nem fogja elmosni a grillpartit, és nem kap napszúrást a szakács, mire kész a halászlé. Megfőzné a hajnali fogásból a családnak a halászlevet? Betolná a kemencébe a vadmalacot? Nem probléma, teljesen felszerelt vendégházunkban mindent megtalál, amire csak szüksége lehet. Ráadásul Drávasztárán készítik egyedül még a hagyományos vasárnapi reggelit, a bospor-t, ami fűszeres paradicsomszószban főtt kolbászból, benne főtt tojásból készül, s a népi megfigyelések alapján igen jót tesz a fáradt (másnapos) gyomornak…