Gasztronómia

Megfőzné a hajnali fogásból a családnak a halászlevet? Betolná a kemencébe a vadmalacot? Nem probléma, teljesen felszerelt vendégházunkban mindent megtalál, amire csak szüksége lehet.

EGYKE grillterasz3Saját tervezésű, fedett gasztroszigetünk épített grillezőből, kemencéből és bográcshelyből áll, melyet vendégeink minden időjárási körülmények között a saját igényeiknek megfelelően használhatnak.

EGYKE gasztro
Nálunk az eső nem fogja elmosni a grillpartit, és nem kap napszúrást a szakács, mire kész a halászlé.Kérésre az alapanyagokat is biztosítjuk valamint segítünk az elkészítésben is. A vendégházunktól 100 méterre található Seoska Vendéglőben pedig hagyományos horvát ízek várják a betérőket: cevapcici, pljeskavica, dalmát recept alapján készült halételek. Drávasztárán készítik egyedül még a hagyományos vasárnapi reggelit, a bospor-t, ami fűszeres paradicsomszószban főtt kolbászból, benne főtt tojásból készül, s a népi megfigyelések alapján igen jót tesz a fáradt (másnapos) gyomornak…